WAAROM EEN HARTMAN?

Hartman biedt meer dan alleen tuinmeubelen! Benieuwd welke merkwaarden Hartman heeft om jou optimaal te laten genieten van het buitenleven en jarenlang plezier te laten bleven met jouw tuinset? Scroll gauw verder!

Kwaliteit-Hartman-tuinmeubelen_2.jpg

  Een hartman is méér dan alleen tuinmeubelen

  Hoogwaardige kwaliteit. Dankzij 50 jaar ervaring, weet Hartman als geen ander hoe je mooie en duurzame tuinmeubelen maakt die geschikt zijn voor ieder menselijk lichaam. Tuinmeubelen en tuinkussen die stijlvast, kleurecht en stevig blijven. 

  Kwaliteit ontstaat niet zomaar. Elk ontwerp dat Hartman produceert wordt veelvuldig beproefd in ons testcenter op sterkte, weerbestendigheid en kleurvastheid. Het testcenter hanteert dezelfde strenge normering als TNO en TUV Nederland. Wat mooi is, dat moet mooi blijven!

 

 

 

 

Design.jpg

 Design

 Uitgebalanceerd ontwerp. Prachtig én exclusief design! Onze tuinmeubelen en kussens zijn ontworpen om jouw tuin, terras of balkon naar een hoger niveau te tillen. 

 Elk jaar probeert ons designteam jou te verrassen met de nieuwste technieken, trends en meest comfortabele tuinmeubelen.

 

 

 

 Comfort-Hartman.jpg

 Comfort

 Zitcomfort prikkelt de zintuigen. Daarom zit een Hartman tuinmeubel als gegoten. Ergonomische pasvormen en het gebruik van de nieuwste innovatieve technieken zorgen ervoor dat Hartman tuinmeubilair optimaal comfort biedt en gemakkelijk te onderhouden zijn.

 

 

 

 Social.jpg

 Social

 Gemak dient de mens. Al onze meubelen zijn ontworpen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en je te laten genieten van de tijd die je doorbrengt met je familie of vrienden. Samen kun je genieten van het buitenleven!

 

 

 

  De sensatie van Hartman is Sophie! Wilt u hier meer over weten? Ga dan naar deze pagina

image9.jpg

Product added to compare.

Ook wij maken gebruik van cookies om onze site werkende te houden