Ontdek hier alles over de sensatie van Hartman

Sophie Stoelen

image9.jpeg


KleurvastKleur

De Sophie stoelen zijn gemaakt van materiaal dat kleurvast is en vuil afstotend. UV straling zal er nooit voor zorgen dat zij haar natuurlijke kleur verliest, Daardoor blijft de schoonheid van Sophie bestaan die generaties meegaat.


5jaarGarantieIndoor en Outdoor

De Sophie stoelen zijn gemaakt voor binnen en buiten.

 


5jaarGarantieKrasbestendig

Dankzij de gebruikte materialen is het praktisch onmogelijk om een kras te krijgen op een Sophie stoel bij normaal gebruik

 


5jaarGarantieTestcenter

Sophie wordt getest in het testcentrum van Hartman zelf op duurzaamheid, veroudering en verkleuring veroorzaakt door zonlicht, temperatuur of vochtigheid. Dit wordt gedaan volgens de europese Nen-en-581/Din-en-581 normeringen. De test zijn gebaseerd op gebruik door mensen van tot 130 kilogram. Vandaar dat Hartman maar liefst 5 jaar garantie durft te geven op haar Sophie stoelen.

 

5jaarGarantieExcellent design

De ergonomische vorm van de Sophie past zich aan aan alle lichaamsvormen en garandeert een gebalanceerde drukverdeling. De stabiele lender-ug support houdt de rug in een natuurlijke positie voor een lekkere zit de hele avond lang.

 

Holland

De Sophie stoelen worden gemaakt in Nederland (Enschede). Het feit dat Sophie haar schoonheid continu vasthoud is dankzij het vakmanschap van de Nederlandse Hartman vakmensen en 50 jaar ervaring en hars-kennis die zij hebben opgedaan. Want, een moderne uitstraling en gevoel zou niet ten koste mogen gaan van de langdurige kwaliteit waar Hartman voor staat. Sophie is ontworpen voor jou, en gemaakt om lang mee te gaan!

Benieuwd naar al onze Sophie stoelen? Kijk dan snel hier en stel uw favoriete tuininrichting samen. Lets Match!

Product added to compare.

Ook wij maken gebruik van cookies om onze site werkende te houden